En iyi Tarafı Yangın Merdiveni Kapısı

Wiki Article

Bu önlemler kapsamında müstelzim noktalarda mukannen bir süre ısı ve alev geçişine direnebilecek yangın bapları kullanılır.

Yangın kapıları periyodik olarak muayene edilmeli ve denetlememları manzum olarak strüktürlmalıdır. Kapının biçimli çdüzenışmasını çıkarmak kucakin menteşeler, kilitler ve sızdırmazlık contaları kabilinden dahişenlerin durumu arama edilmeli ve icabında bakım örgülmalıdır.

Göksu Kapı olarak uzun senelerdir mütehassıs ekibimiz aracılığıyla üretimini yapmış olduğumız Yangın Çıkış Kapısı modellerinin başarısı ile özge Yangın Kapısı Firmaları ve Yangın Kapısı Üreticileri arasından yüksek kalite, dayanıklılık, %100 projeye geçim ve iyi eder politikamız ile ayrışmaktayız.

Gereç: Yangın baplarında ekseriya çelik yahut ahşap gereç kullanılmaktadır. Çelik baplar daha dayanıklı ve yangına karşı daha rezistanslidir.

Yangın Kapıları tercihe göre; 60, 90 ve 120 zaman yangın dayanımı seçenekleriyle imal edilebilir. Üretim aşamasında kullanılan taş yünü misilı ve kalitesi, yangın kapısının en yapı taşı kalite ve sağlamlamlık standartlarından biridir.

Fakat, yangın kapısı satıcıları arasında fiyat değişiklıkları olabilmektedir. Bazı vandözlar, normal fiyatlarla birinci sınıf yangın kapıları satarken, diğerleri erdemli fiyatlarla aynı kalitede kapılar satabilmektedir.

Isıya dayanıklı olması ve esrarı sızdırmaması yangın kapılarının özel üretimli baplar olmasından ötürüdır. İmalat öbür kapı imalatları kabilinden bileğildir. Dikkat edilmesi müstelzim noktalar vardır.

Bapnın estetik konstrüksiyonsı ve heves edilen aksesuarların kullanmaı hediyeı dolaysız olarak etkilemektedir.

Binalarda mukannen standartlarda mahal alması gereken yangın kapıları aynı zamanda imalat ve montajda uyulması müstelzim Yangın Kapısı Fiyatları kuralları muhtevaermektedir. Bu standardın TS EN 1634-1 başlığı şeşnda toplandığını ve bütün firmaların bu partner standarda uyması gerektiği görülmektedir.

TSE belgesi zorunluluğu aranmayan kapılar, ucuz yangın çıkış kapısı olarak tercih edilebilir.

Sızdırmaz yangın bapları: Bu tip yangın bapları, yangın sırasında esrar ve alevlerin özge alanlara yayılmasını önlemek derunin mutasavvertır. Özel contalar ve kapı pervazları, yangın esnasında yamanın ve alevlerin geçmesini engeller.

Yangın yönetmeliğinde belirtildiği üzere bapların bizatihi kapanması gerekmektedir. Bunu temin etmek sinein yaylı menteşeler kullanılması yerinde değildir , kanat yüzey alanı ve ağırlığına bakılırsa kapı kapatıcı hidrolik kullanılmalıdır.

Yangın bapsı fiyatları rekabetin artmasıyla tüketiciyi sevindiren durumlara gelmiştir. Müşterilerimizin şiddetli iş yaşantısında yangın bapsı fiyatları derdi olmasın niteleyerek olabildiğince duyar davranıyoruz.

Duman sızdırmaz özelliğe ehil olmaları dolayısı ile yangın simultane insanların yaman zehirlenmelerinden de korunmasını katkısızlar. Ivedili çıkış kapısı ismi ile de bilindik bu baplar, itfaiyenin yangın yönetmeliğinde olabildiğince geniş bir yere sahiptir. Yönetmelikler ile biriyi örgüda bulundurulması zorunlu hale getirilmiştir.

Report this wiki page