Açıklaması Yangın Kapısı Hakkında 5 Basit Tablolar

Wiki Article

Fakat temelde “Binaların Yangından Korunması üzerine Yönetmelik” dü tip yangın merdiveni çeşidini normal görmektedir. Bunlar Z tipi yangın merdiveni ve dairesel yangın merdivenidir. Bu merdivenlerden hangisinin seçileceğine belli serlı kriterler basar önüne tuzakınarak hüküm verilmektedir. Özellikle düz bir kaçış merdiveni tercihi itfaiyeden müspet raporunun allıkınmasını da kolaylaştıran bir etmendir. Bu kriterler: 

Ve bu etmenler incelenerek yangın merdivenlerinin zorunlu olup olmadığına karar verilmektedir. örneğin; büküm nüshası 4’ü geçmeyen ve seans amaçlı kullanılmayan binalarda yangın merdiveni zorunluluğu yoktur. Fakat bu özel şartlar haricinde asliye olarak yangı merdiveni bulunması gereken mimarilar şöyle sıralanmaktadır:

Dizayn olarak tefavüt göstermekle bile şerik özellikleri, dayanıklı ve ciddi strüktürda olmalarıdır. ölçünlü iç kapılara oranla farklı bir yararlanma ve özellikler çitndıran yangın merdiveni kapısı ve modelleri;

Göksu Kapı üretim alanlarında bilirkişi ekibimiz tarafından belirlenen bünyedaki Yangın Kapıları en mürtefi kalite ve en uygun paha politikamıza yaraşır olacak şekilde üretilir.

Siz bile yangın kapısı fiyatları karşı haber kabul etmek midein bizim ile iletişime geçebilirsiniz.

Ekseri pencerelerin, balkonların veya belirlenmiş çıkış noktalarının andıranında bulunurlar ve kişilerin binaya yine girmeden dünya seviyesine güvenli bir şekilde ulaşmalarını sağlamlarlar.

Binalarda makul standartlarda vaziyet alması müstelzim yangın bapları aynı zamanda imalat ve montajda uyulması gereken kuralları içermektedir. Bu standardın TS EN 1634-1 kafalığı altında toplandığını ve tüm firmaların bu eş standarda uyması gerektiği görülmektedir.

Kapının kendi kendisini kapatmasını esenlayabilen yaylı menteşenin yüzı silsile opsiyonel olarak alınan hidrolik grup ile daha sık kullanım esenlanabilir.

Yangının yayılmasını engelleyerek geciktiren yangın merdiveni bapsı da mukannen standartlara bakılırsa üretilmek zorundadır. 

Aynı zamanda bu merdivenler kişilerin sırf bulunmuş olduğu örgünın sineerisinden emniyetli bir şekilde kaçmasını bileğil, bir yangın durumunda itfaiye aracı ekiplerinin yangına müdahale edebilmesini ve yangın merdivenlerini alternatif istirdat yolları olarak kullanmasını katkısızlamaktadır. 

Paslanmaz Yangın Bapları : Paslanmaz yangın kapıları paslanmaz levhalardan üretilmektedir. Kasada 1.5 mm, kanatta 1mm sac kullanılmaktadır. Paslanmaz yangın kapıları prestij ve metanet muhtevain yeğleme edilir.

Bu sayede insanoğluın güvenli bir şekilde binayı ayrılma etmesine yahut yangınla uğraş ekiplerinin çhileışmasına imkân katkısızlar. Yangın kapıları umumiyetle kendiliğinden olarak kapanan ve ürkü barı kadar acil durumlarda kolay açılabilen özelliklere sahiptir. Böylecene yangın esnasında insanların hızlı bir şekilde kaçmasına yardımcı olurlar.

Yaman istanbul Yanggın kapısı fiyatları geçişini engelleyecek şekilde üretilirler. Tütün sızmasını dikilmek amacı ile kapı ve kasanın inikat noktalarında bu kapı fitilleri kullanılır.

Kaçış merdivenlerinin örek, tavan ve kaideında hiçbir huzurıcı gereç kullanılamaz ve bu merdivenler, yangına en azca 120 zaman dayanıklı cidar ve en az 90 dakika dayanıklı esrar sızdırmaz kapı ile vesair bölümlerden ayrılır.

Report this wiki page